Tallstigen 22  
 
 
   
     
  Tallstigen 22  
     
  Inredning  
     
  Se skiss över huset »                              Bilder  
     
  Tallstigen 22 består av entré, vardagsrum, matplats, kök, 2 sovrum, separat toalett, separat dusch, övertäckt ingång samt en stor övertäckt veranda som ses på bilden ovan.  
 
Det finns en entré med klädskåp.

Köket är välutrustat med spis, diskmaskin, kylskåp, frysskåp, kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Allt spillrandes nytt.
 
 
Huset har 2 sovrum. Ett större med dubbelsäng och ett mindre med våningssäng till 2. En extrasäng kan ställas ti förfogande. Huset är idealiskt för två vuxna med 1-3 barn - men andra konstellationer kan naturligtvis också tillgodoses. T.ex. kan soffan i vardagsrummet vikas ut till en dubbelsäng.
 
 
Bad och toalett är två separata rum och har naturligtvis kallt och varmt vatten.
 
 
Vardagsrummet har utsikt till 3 världshörn och här finns 32" TV med en rad digitala kanaler. Här finns även en skön braskamin. Här hittar du också utgången till den övertäckta och inglasade verandan som kan göra även en regnväderdag till en njutning.
 
 
Huset är byggt i 1966 och är på 60 m2. Huset är omfattande renoverat 2010 med bl.a. nytt yttertak, nya golv samt nya vitvaror. Huset är helårsisolerat och uppvärms med luft-till-luft värmepump samt oljefyllda el-element. Värmepumpen kan även användas som air condition.
 
     
  Tomten är på ca. 1500 m2 och är nära till huset en gräsmatta som går över i naturtomt en bit från huset. Det finns trädgårdsmöbler, grill och eldningsplats.  
     
  Då "natur" måste vara husets huvudtema finns det till er förfogande några praktiska saker:

Fågelkikare, böcker om flora och fauna, svampguide mm.