Tallstigen 22  
 
 
   
     
  Tallstigen 22  
     
  Hyresvillkor  
     
  Tallstigen 22 uthyrs normalt veckovis med ankomst lördag kl. 14 och avresa lördag kl. 11. 
OBS: Huset kan hyres i kortare perioder utanför för sommarsäsongen. Dock minst 3 dygn. Pris fast kr. 1000 per dygn.
 
     
  Betalning sker med VISA eller Mastercard via Alebo Pensionats nät-betalningssystem.  
  Bekräftelse på beställning informerar om detta. För att inte krångla till det med datum som man kanske glömmer betalas hyran vid beställning. Ni får då en rabatt på 50 kr. samt en dags gratis kanot- eller båthyra på Alebo Pensionat.  
     
 

Rabatt: Hyresgäster får 10% rabatt på á la carte menyn på Alebo Pensionat

Avbokning: Här gäller samma regler som for logi på Alebo Pensionat. Dessa kan ses här.

Antal personer: Hyresgästen skall upplysa om antalet personer som övernattar i huset (vuxna och barn), och det får max. övernatta det antal personer som är angivit vid hyresavtalets ingående, medmindre annat är avtalat skriftligt med hyresvärd.

Djur: Det är OK med hund om så är avtalat.

Rökfritt: Huset är rökfritt inomhus.

Rengöring: Huset tas över rengjort och det skall lämnas rengjort . Det finns möjlighet att avtala om slutrengöring mot betalning.

Att ta med själv: Sänglinnen, handdukar, kökstrasor, kökshanddukar, kökspapper, toapapper o.dyl. Rengöringsmedel och -redskap finns i huset.

Ej omfattat av hyresmålets pris: För att uppmuntra till miljövänliga energibesparningar betalas elförbrukning med kr. 2,50 per kilowattimme. Observera: I kalla perioder sätter vi på värme innan ni kommer. Mätarställningen avläses från denna tidpunkten.

Rengöring: Om man önskar slutrengöring utförd av oss skall detta avtalas vid hyresmålets beställning. För slutrengöring betalas ett fast belopp på kr. 900.

Skador: Under hyrestiden ansvarar hyresgästen för alla skador och förluster på hyresobjektet som han orsakat. Hyresgästen måste vid ankomsten förvissa sig om att huset är i ordentligt skick och annars direkt vid ankomst göra en skriftlig reklamation till uthyraren. Det går även bra att ringa oss på 0371-60018.